Ogledala po vašoj želji i meri

Ne postoji stambeni ili poslovni objekat koji neće biti dodatno oplemenjen efektnim ogledalom. Kreativne mogućnosti u pogledu dimenzija i dizajna su praktično neograničene. Pored izuzetne dekorativnosti, ogledala predstavljaju i funkcionalni deo enterijera. Zato su ogledala nezaobilazan element u savremenom uređenju prostora.

Ogledala su dostupna u različitim oblicima, veličinama, bojama, sa ili bez ramova. Mogu biti zidna, sa postoljem, viseća, rotirajuća, LED ogledala…

Ogledala svaku prostoriju čine većom i elegantnijom, osvežavaju je, unose dinamiku, ravnotežu ili kontrast i čine fokusnu tačku u ambijentu. Mogu biti diskretan deo nameštaja ili pokrivati čitave zidne površine, doprinoseći osvetljenosti i širini prostora.

Osim za dekoraciju prostora ogledala se koriste u industriji, nauci, saobraćaju, kriminalistici…

Ogledalo je zapravo staklena ploča sa jedne strane premazana srebro-nitratom zahvaljujući kome se dobija odraz tj. jasna slika okoline.

LUXFER d.o.o. bavi se obradom stakla i izradom svih vrsta ogledala po meri primenom najnovijih tehnologija i u skladu sa savremenim svetskim trendovima u dizajnu enterijera. Osim ravno sečenih ogledala svih oblika i dimenzija, posedujemo sve uslove za izradu specijalnih konkavnih (izdubljenih) i konveksnih (ispupčenih) ogledala za raskrsnice i ulaze u javne objekte i trgovine.

Glazier worker holding a big mirror glass pane in workshop. Industry
Glazier worker holding a big mirror glass pane in workshop. Industry

Savremena ogledala – estetika i funkcionalnost

Dinamičan razvoj tehnologije omogućio je izradu i kombinovanje ogledala sa ostalim elementima kako bi se zadovoljile sve potrebe savremenog života i poslovanja.

Trudeći se da zadržimo lidersku poziciju u proizvodnji i obradi stakla, naša kompanija poseduje najnoviju opremu i kvalifikovan kadar, tako da možemo odgovoriti i na najzahtevnije projekte u proizvodnji i obradi stakla i ogledala.

Ne odstupajući od najviših standarda kvaliteta materijala i usluga, prema vašim zahtevima vršimo:

  • Proizvodnju i konfigurisanje ogledala prema vašim potrebama
  • Sečenje ogledala u željenim dimenzijama, oblicima i bojama
  • Izradu ogledala svih tipova i za različite namene (uveličavajuća, ispupčena, udubljena, kaljena…)
  • Ugradnju pratećih elemenata, LED rasvete, ramova, senzora…
  • Personalizacija peskarenjem dekorativnih motiva po želji i specifikaciji
  • Ugradnju grejača koji sprečava zamagljivanje
  • Montiranje staklenih polica za potpuni vizuelni doživljaj
  • Bušenje rupa i izreza na staklu i ogledalima bez oštećenja
  • Mogućnost izrade u većim količinama i dimenzijama za potrebe ugostiteljskih objekata
  • Najviše standarde bezbednosti

Kvalitet, inovativnost,  estetika i prilagođavanje zahtevima tržišta su vrednosti kojih se držimo pri izradi ogledala.  Pored klasičnih ogledala, možemo ponuditi i posebne dekorativne modele čija je refleksija suptilnija pritom naglašavajući dekorativnu ulogu ogledala.

Ukoliko vam je potrebno kvalitetno ogledalo koje se savršeno uklapa u ambijent i pri tom ispunjava sve funkcionalne potrebe objekta, na pravom ste mestu. Kontaktirajte nas i pridružite se dugačkoj listi zadovoljnih korisnika naših usluga i proizvoda.