Elementi od stakla uvek su u trendu u uređenju prostora i nikada ne izlaze iz mode. Staklo je i večita inspiracija dizajnera enterijera.

Kreativne mogućnosti stakla u uređenju prostora su neograničene.

Ukoliko želite da unesete nenametljivu dozu elegancije i glamura u ambijent, staklo je pravi izbor. Prozirnošću i lakoćom stakleni elementi ne opterećuju prostor, propuštaju svetlost, pa on izgleda čisto i prostrano. Vizuelno širi prostoriju, zbog čega se stakleni detalji i nameštaj koriste u enterijerima manjih dimenzija.

Stakleni elementi mogu se upotrebljavati u svim prostorijama i u objektima različitih namena.

Ipak, staklo nije uvek dostupno u obliku i merama u kojem vam je potrebno. Zato mi u LUXFER d.o.o za vas vršimo uslugu sečenja stakla po meri.

Bilo koju vrstu stakla i ogledala možete dobiti u potrebnoj veličini, debljini i obliku, potpuno spremno za dalju primenu.

Pružamo usluge preciznog sečenja i oblikovanja po meri:

 • Običnog (float) stakla
 • Ogledala
 • Ojačanog stakla
 • Dekorativnog i peskarenog stakla

Sečenje stakla po meri – precizno, brzo i profesionalno

Sečenje stakla je prvi korak u obradi stakla. U zavisnosti od namene, komad stakla potrebno je prvo iseći u odgovarajućim dimenzijama.

Najmodernija oprema i mašine za sečenje stakla garantuju vrhunsku preciznost i tačne dimenzije, prema vašoj specifikaciji, kako bi se svaki element savršeno uklopio.

Staklo je veoma zahtevan materijal. Odlikuje ga velika tvrdoća, sa jedne strane, što znači da je otporno na delovanje mehaničkih sila i odoleva paranju, zarezivanju i prodiranju drugih materijala u njegovu strukturu.

Ipak, svi znamo i da je staklo male čvrstoće, krto i lako se lomi. Zato mi svakom komadu stakla pristupamo sa posebnom pažnjom, štiteći ga i od najmanjeg oštećenja.

Automatske mašine za rezanje stakla koriste se za veće komade, dok se manji elementi stakla najčešće seku i obrađuju ručno.

Usluga sečenja stakla po meri ne odnosi se samo na novo staklo. Uvek možete odlučiti da promenite oblik, veličinu i namenu starim staklenim elementima i ogledalima.

Zašto da sečenje stakla prepustite nama

LUXFER d.o.o poseduje višedecenijsko iskustvo, tehničke i profesionalne kapacitete da adekvatno i u najkraćem roku odgovori na svaki vaš zahtev u obradi stakla.

Na tržištu postoji veliki broj firmi koje se bave uslugama sečenja i obrade stakla. Zbog specifičnosti materijala, sečenje stakla potrebno je prepustiti isključivo iskusnim profesionalcima, jer i najmanja greška u rezovima može dovesti do lomljenja stakla u bilo kom trenutku.

Mi vam dajemo nekoliko razloga da svoje poverenje poklonite LUXFER d.o.o:

 • Bogato iskustvo u obradi stakla
 • Savremena oprema i mašine
 • Profesionalan pristup svakom zahtevu klijenata
 • Vrhunska preciznost i praćenje specifikacija
 • Sečenje stakla u svim oblicima i dimenzijama
 • Isporuka u dogovrenim rokovima
 • Svetski standardi kvaliteta

Od savršenog komada stakla deli vas samo jedan poziv. Kontaktirajte nas za više informacija i besplatnu procenu troškova.